Kosten

Kinderen en jongeren tot 18 jaar
Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar wordt mijn hulp vergoed door de gemeente waar ouders en kind staan ingeschreven. In 2019 heb ik een contract met de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Uithoorn, Ouder Amstel, Beemster, Landsmeer, Edam/Volendam, Purmerend, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zaanstad. U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts of van het lokale jeugdteam van de gemeente. Ik vraag daarmee een Verzoek Om Toewijzing aan bij uw gemeente.

Jongeren en volwassenen vanaf 18 jaar
Voor de behandeling van volwassenen (vanaf 18 jaar) heb ik in 2019 contracten met een aantal ziektekostenverzekeraars. Dit zijn: DSW (Stad Holland, In Twente, Ditzo, De Amersfoortse, ASR); Zilveren Kruis & Avero (FBTO, Interpolis, OZF, IAK Aevitae), Multizorg VRZ groep (o.a. VVaA, ONVZ, ASR, Zorg & Zekerheid), Menzis, Anderzorg, Caresq Promovendum. Er wordt vanaf 18 jaar aanspraak gedaan op het eigen risico dat door de ziektekostenverzekeraars is vastgesteld. In 2019 is het eigen risico €385,-. Bij aanmelding wordt u desgewenst informatie gegeven over mijn contract met uw ziektekostenverzekeraar. Op Zorgvoorkwaliteit.nu vindt u informatie over de werkelijke restitutiepolissen. Met een werkelijke restitutiepolis heeft u de volledige vrijheid om naar eigen inzicht op elk terrein uw zorgverlener of therapeut te kiezen.

Niet verzekerde zorg
Voor niet verzekerde zorg wordt het OZP tarief gehanteerd. Het OZP-tarief voor de prestatie ‘ozp niet-basispakketzorg consult, vastgesteld door de NZa, is voor 2019 € 105,25 per sessie van 45 minuten.